Over ons

Over IN2ACTION

Bij IN2ACTION Uitzendbureau BV onderscheiden wij ons door onze persoonlijke benadering. Onze overtuiging is dat het echt leren kennen van de klant, de medewerker en de werkplek resulteert in de beste match. Dit doen wij door grondig onderzoek, zoals een uitgebreid intakegesprek met de potentiële werknemer. Tevens willen wij de werkplek bezoeken. Zo weten wij of de vacature past bij de medewerker en de medewerker bij de functie binnen het bedrijf. Alleen zo kunnen wij het beste uit onze mensen halen.

schoonmaakwerk
Video afspelen

Hoe het begon…

In 2015 is Christina de Raad voor zichzelf begonnen in samenwerking met IN4WORK Uitzendbureau BV. Zij werkt al sinds 2001 in de uitzendbranche en wil het verschil maken voor de uitzendkrachten. Zij wil dat alles goed geregeld is, dat de uitzendkracht bij problemen snel geholpen kan worden en dat de ontwikkeling van de mens centraal staat. Vanuit huis zetten zij de eerste stappen om een mooi bedrijf op te bouwen. Samen met haar dochter Suzanne, die toen aan het afstuderen was. Zij deden de intakegesprekken op diverse locaties, betaalde de uitzendkrachten vanuit de huiskamer en waren altijd mobiel bereikbaar. Ze groeiden al snel het huis uit en vestigden zich aan de Goudsesingel 22 in Rotterdam. In 2017 heeft Suzanne de Raad het HBO Maatschappelijk werk afgerond en waren zij klaar om samen IN2ACTION Uitzendbureau B.V. op te richten.

 

Missie:

IN2ACTION Uitzendbureau BV is een middelgrote werkgever in  het uitzenden van personeel in de schoonmaakbranche. Wij kunnen vraag en aanbod bij elkaar brengen en bemiddelen tussen het bedrijf en de uitzendkracht. Onze doelgroep bestaat uit werkzoekenden die soms extra aandacht nodig hebben.

Wij zijn een volledig gecertificeerde uitzender die alles regelt voor de uitzendkracht en de klant. Wij willen hen ontzorgen zodat zij zich alleen hoeven richten op het vak schoonmaken.

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingspartners die net als wij belang hechten aan de mens achter de uitzendkracht. 

 

In2action_Tamara_Bertels-22 - kopie

Visie:

We willen bijdragen aan een mooiere wereld. Waarin iedereen een plek heeft en zijn capaciteiten kan benutten. Wij willen de mens zien en niet alleen de uitzendkracht. Wij geloven in de kracht van het individu en het samenwerken tussen mensen. Wij denken dat iedereen meer levensgeluk ervaart wanneer hij zijn plek in de maatschappij vindt.