Startdatum vacature
17-10-2022
Werklocatie
Aalsmeer, Zuid-Holland, Nederland
Werktijden
38 uur per week + vrijdagnacht
Basis salaris
€12,41-€14,19 Per uur
Geplaatst op:
30/01/2023
Vacature titel
Meewerkend voorman schoonmaak in Aalsmeer
Beschrijving

Hou jij van de lucht van versgebakken broodjes en wil jij graag full time aan de slag als meewerkend voorman in de schoonmaak? Wij zoeken een enthousiaste meewerkend voorman voor een bakkerij in (de omgeving van) Aalsmeer.

Je gaat aan de slag bij een professioneel schoonmaakbedrijf. Binnen deze functie maak je samen met jouw collega's een bakkerij schoon in Aalsmeer. De taken bestaan onder andere uit het schoonhouden van de productielijnen en productieruimtes. Als meewerkend voorman zorg jij er daarnaast voor dat de uren geregistreerd worden en dat de schoonmaak door middel van foto's vastgelegd wordt. Het is hiervoor belangrijk dat je goed kunt werken met een tablet. Voor deze functie is het belangrijk dat je Nederlands of Engels spreekt en zelfstandig kunt werken. De werktijden zijn van maandag t/m donderdag van 6.00 - 14.00 uur en op vrijdag van 21.00 - 5.00 uur (vrijdag is inclusief nacht toeslag €18,62 bruto per uur).

Wat bieden wij?

  • Wekelijkse uitbetaling (iedere woensdag)
  • Salaris van €12,41 tot €14,19 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld
  • duidelijke afspraken en persoonlijk contact
  • een full time baan met mogelijkheid op een contract bij het schoonmaakbedrijf

Over ons
IN2ACTION is een compacte en slagvaardige organisatie. Bij IN2ACTION geloven wij in korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen. Vanaf 2001 zijn wij actief in het uitzenden van kwalitatief goede medewerkers en richten wij ons op de schoonmaakbranche. Door onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche en het echt luisteren naar onze klanten en medewerkers, is uitzenden dat waar we goed in zijn. Wanneer je wil werken bij IN2ACTION is ervaring niet noodzakelijk. Het belangrijkste is dat je een goede motivatie hebt en van aanpakken weet. Onze medewerkers werken bij diverse schoonmaakbedrijven in de kantoren schoonmaak tot in de industriële reiniging.

Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!